Hogy tetszik Önnek a Szövetség új weboldala?


USSEC/Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és Kereskedők Szövetsége/AKI  

Szója mint takarmány 

Szakmai szeminárium állattartók, takarmánygyártók és döntéshozók részére

 

Budapest, 2017. szeptember 27.

 

 
Elhangzott előadások:

 

1. Szójadara minősége eredet szerint 10 év összehasonlító tanulmányai alapján (Dr. Jan van Eys, G.A.N.S., Franciaország)

2. Magyarországi termesztésből származó szójabab, full-fat szója és szójadara minőségének értékelése (Barna Andrea, Evonik Nutrition & Care GmbH, Technical Service Manager)

3. Újítások a gyártási folyamatokban a baromfi és sertéstáp hatékony előállítása érdekében (Juan Acedo-Rico, Acedo & Associates, Spanyolország)

4. Fermentált szója használata a takarmányozásban (Dr. Jan van Eys, G.A.N.S., Franciaország)

5. FEFAC fenntarthatósági jövőkép 2030: a környezeti lábnyom és a Globális Takarmány Életciklus-elemzési Intézet szerepe (Nick Major, FEFAC (Európai Takarmánygyártók Szövetsége) elnök)

6. A fenntarthatóság fontossága az európai élelmiszerláncban – amerikai szója példa (Dr. Jan van Eys, G.A.N.S., Franciaország)

7. A keveréktakarmányok nyersfehérje szintjének optimalizálása – magyar kilátások  (Dr. Tikász Ildikó Edit AKI Agrárközgazdasági Kutatások Osztálya, osztályvezető)

8. Megfelelő szemcseméret és eloszlás a baromfi és sertéstáp gyártás különböző fázisaiban (Juan Acedo-Rico, Acedo & Associates, Spanyolország)

 

 

 

 

KAP reform tájékoztató anyagok (EU Bizottság)

http://ec.europa.eu/agriculture/cap-for-our-roots/toolkit/index_hu.htm

 

 

 

 

Biztonságos élelmiszertermelés - video

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MGsfivSClwc